Det grundläggande syftet med torrenting är att på ett enkelt sätt dela stora filer. Om ditt företag kämpar med långsamma internethastigheter kommer torrenting hjälpa dig att dela filer snabbare jämfört med traditionell nedladdning. Torrenting är den smartaste och snabbaste metoden för att dela filer och samtidigt spara pengar på bandbredd.

Dra nytta av tekniken bakom torrenting

Tekniken bakom torrenting är effektiv då du kan använda den för att dela filer som är så stora som 100 gigabyte. Till skillnad mot traditionell nedladdning lagras inte filer som laddas ner på en central server, utan alla filer delas av användarna, så kallades “seeders”. Det här säkerställer nedladdningen av filer eftersom du fortfarande kommer att kunna slutföra nedladdningen om en källa blir inaktiv. Med en central server räcker det med att den bli inaktiv för att nedladdningsprocessen ska avbrytas och ta mycket längre tid. De stora sociala mediejättarna som Facebook och Twitter har insett teknikens fördelar och använder torrenting internt för uppdatering av servrar. Som du märker finns det flera anledningar till att börja dela filer med hjälp av torrenting i ditt företag. Att använda den senaste tekniken är en förutsättning för att vara konkurrenskraftig och maximera lönsamheten.

Effektivisera fildelning med LED-belysning

Minst lika genialisk som tekniken bakom torrenting är också LED-belysning. I själva verket fick männen Akasaki, Hiroshi Amano och Shuji Nakamura Nobelpriset i fysik för att ha utvecklat lysdioden (LED). Med LED-belysning kommer du utan tvekan kunna dela filer bekvämare och säkrare än konventionella med glödlampor, särskilt om du installerar industriarmaturer för LED från Light by Sweden. Light by Sweden är specialister på att skapa armaturer och belysningslösningar av toppkvalitet som du enkelt monterar själv. Till exempel erbjuder de Thebe som är en robust armatur med en unik design som gör att den undviker dammsamling. Den passar olika takhöjder och du kan välja mellan olika lumenpaket.